FORMACIÓ: Música i creativitat

Música i creativitat. Un viatge a la nostra capacitat creativa a través de la música

Ponents

§  Oriol Casals i Coll. Professor Superior de Música. Màster en Musicoteràpia IDEC-UPF. Ha treballat en els àmbits d'educació musical, gestió educativa i musicoteràpia clínica. Actualment compagina la intervenció amb la divulgació de temes de música, salut i creixement personal.
 
§  Mónica de Castro. Máster en Musicoteràpia IDEC-UPF i en Comunicació Empresarial.  Compagina la intervenció, la docència, la recerca, la difusió i la consultoria de projectes de Musicoteràpia en diversos àmbits.  Anteriorment ha treballat com Responsable de Comunicació i  en altres funcions en les àrees de direcció, marketing i operacions de diferents empreses multinacionals.
 
§  Sonia Linares. Màster en Musicoteràpia IDEC- UPF, Diplomada en Counselling Integratiu a Lambeth College, National Diploma in Performing Arts- Music ( Regne Unit) desenvolupa la seva metodologia Creative Release a la seva pràctica vocal  i  tallers de Cant i Expressió Vocal.  
 
La creativitat és una actitud davant la vida, una capacitat que podem desvetllar i exercitar. La creativitat no és exclusiva dels grans artistes o dels innovadors genials, tot podem trobar el camí de posar en pràctica la nostra creativitat si comprenem els processos mentals que intervenen en les accions més creatives i si trobem la manera d’exercitar-los. La música és una eina que pot fer més fàcil aquest camí, mitjançant ella podem sortir de la nostra zona de confort i explorar altres maneres de veure el món. Amb aquest taller farem un petit tast d’aquesta combinació: música i creativitat.
 
 
Les places són limitades. Imprescindible confirmar assistència aquí

 L'Associació d'Antics Alumnes et convida a aquesta sessió organitzada pel Club Alumni de Musicoteràpia: Dimecres 3 d’abril, 19:30h – 21:00h.  Espai Actiu (Ca l’Aranyó) Roc Boronat, 138

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.