FORMACIÓ: I Congrés Néixer de l'Aigua.

Fuengirola (Màlaga) acollirà el I Congrés Néixer de l'Aigua.
En els dies 27 i 28 d'abril de 2013, tindrà lloc el I Congrés Néixer de l'Aigua, amb el lema  "L'Estimulació Natural a la Maternitat", que se celebrarà a l'Hotel THB Reserva del Higuerón,  a Fuengirola, Màlaga.
El Grup de Suport per a la Estimulació Perinatal i Aquàtica Néixer de l'Aigua, en col · laboració amb Baby Spa, ha organitzat aquest esdeveniment amb l'objectiu de dur a terme els processos d'Embaràs, Part, Postpart, Dol, Lactància i Criança de manera totalment natural i Conscient.Aquest grup promou i dóna suport a les activitats de l'àmbit Perinatal i Aquàtic, amb la finalitat de contribuir a millorar la Salut i el Benestar embarassades, pares, mares i nadons.
Professionals com el Ginecòleg expert en Part a Casa Emilio Santos, la Psicòloga especialitzada en Somni Infantil Rosa Jové, o fins i tot el Pediatra neonatòleg Adolfo Gómez Papi, estaran presents en aquest primerCongrés.
Al cap de setmana 27 i 28 d'abril de 2013, tindrà lloc el Congrés la Seu Oficial serà l'Hotel THB Reserva del Higuerón, situat a la localitat de Fuengirola, a 10 minuts de l'aeroport de Màlaga ia 15minuts del Centre de la ciutat.
Aquest esdeveniment està dirigit a tota persona interessada o relacionada amb el món de la Salut i la Maternitat: bé siguin professionals, paticulares, famílies o fins i tot estudiants universitaris.
A més de les Exposicions Orals, al Congrés tindran lloc Tallers en Famílies i Taules Rodones, tot això dut a  terme de manera simultània. Les musicoterapeutes Carla López i Carla Navarro realitzaran dos tallers i una comunicació sobre el Cant Prenatal
Els interessats en assistir a l'esdeveniment, podran inscriure directament al Congrés a través de la pàgina web www.nacerdelagua.com.Per a aquells que no puguin assistir de forma presencial, s'ofereix l'opció d'assistir a l' Congrés Online pot gaudir dels vídeos de les Exposicions Orals en diferit.
Per més informació, a més de la pàgina web oficial, podran trobar a Néixer de l'Aigua a les Xarxes Socials: www.facebook.com / NacerdelAgua i en www.twitter.com / NacerdelAgua

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.