FORMACIÓ: Recursos Musicals a Musicoteràpia (Valoració i Intervenció)

Recursos Musicals a Musicoteràpia (Valoració i Intervenció). 26 de MARÇ de 2011
Impartit per: Montserrat López Merino (Galícia). Músic i Musicoterapeuta

Objectius: Aportar un espai per a la pràctica musical on aprendre a manejar els recursos propis i estructures harmòniques bàsiques per a la intervenció en la sessió de musicoteràpia.
Analitzar o Acostar-se a una forma sistemàtica d'utilitzar els paràmetres de la música per a la valoració i evolució en el tractament de musicoteràpia.
Comprendre la importància d'incloure la musicoteràpia dins dels centres d'ensenyament musical i com es justifica la seva presència.

Continguts:
- TÈCNIQUES D'IMPROVISACIÓ EN MUSICOTERÀPIA. Estructures harmòniques per improvisar, relacionant-les amb les tècniques d'improvisació específiques de musicoteràpia. Pràctica, exemples i anàlisi de peces musicals.
- ELS PARÀMETRES DE LA MÚSICA. Definició i justificació sistemàtica dels paràmetres de la música a la valoració i tractament en musicoteràpia (durada, pols, timbre, etc.) Pràctica i exemples instrumentals i vocals. Taula de registre dels paràmetres.
- LA MUSICOTERÀPIA DINS DELS CENTRES D'ENSENYAMENT DE LA MÚSICA. La necessitat de la presència del professional de la musicoteràpia en espais específics de música. Igual que hi ha a qualsevol centre d'ensenyament psicòlegs i orientadors en els centres de música hauria d'existir un musicoterapeuta. Funcions que hauria de tenir el musicoterapeuta.

LLOC: CMTB
c / Sant Lluís 74, 3 ª, Barcelona.
(Cantonada Escorial, L4 Joanic, Bus 39)

HORARI: 10:00 -14:00 h i 16:00 - 20:00 h.
PREU: 90 € (tancament d'inscripcions el dia 21 de març)
Socis de la ACMT i Alumnes de Musicoteràpia: 75 €

Organitza:
CMTB - Centre de Musicoteràpia de Barcelona
En col laboració amb La Casa de Pepe i Alvaro (Fundació Cel Obert)
Telfs: 665095122
654 380 303
Email:
cmtb@cmtb.net http://www.cmtb.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.