FORMACIÓ. Tallers: Escuela Nuevas Músicas.

El mes de Març està a punt d'arribar i amb ell els següents Seminaris de Formació que "Escula de Nuevas Músicas" ha organitzat. Es duran a terme el dissabte 19 en dues jornades: matí i tarda. Als quals es pot assistir per separat o bé realitzar-los junts.
En aquesta ocasió ens traslladem al món de l'espai, del riure, de la tendresa, de les eines del clown i l'art dramàtic per fer-nos ressò de totes aquelles coses que podem integrar dins de la nostra pràctica musicoterapèutica. Perquè és just admetre les mancances que tenim per posar-hi remei, que no pegats. Perquè és interessant poder adquirir coneixements d'altres disciplines que, com un, treballen amb / per a / per persones.

Seminari 1: Expressió corporal i emocional des de la tècnica del clown. Verónica Macedo
Directora Artística de Saniclown, Formadora de l'Associació i Pallassa Terapèutica. És llicenciada en Art Dramàtic. Especialista Universitària en Teràpia Gestàltica per la Universitat de Comillas. Ha exercit com a professora universitària en diverses universitats de Buenos Aires com a professora de teatre, expressió corporal i clown. Actualment exerceix aquestes activitats a Espanya.

Data: 19 de març. Horari: 10-14 hores. Durada: 4 hores
Lloc: Saló d'Actes del CEIP "Manuel Sainz de Vicuña". Carrer de la Marroquina s / n
Situat a la part posterior de l'edifici principal de l'escola. Camí de Vinateros 104. Metro Vinateros, sortida "Corregidor José de Pasamontes". Madrid
Cost per persona: Preu dels dos seminaris 70 € (60 per estudiants). Cost un seminari (matí o tarda) 50 €.
Inclou material gràfic, servei d'esmorzar i berenar.
PROGRAMA DEL CURS
INSCRIPCIONS AQUÍ

Seminari 2: Comunicació i afectivitat: el dret a la tendresa. Siro López
Mim, Pallasso Terapèutic, Foto-clown. Premsa. Especialitzat en Expressió corporal, mim, teatre, fotografia i en dinàmiques comunicatives. Realitza una àmplia trajectòria per totes les branques de l'art on ha realitzat diverses publicacions, exposicions.

Data: 19 de març. Horari: 15-19 hores. Durada: 4 hores
Lloc: Saló d'Actes del CEIP "Manuel Sainz de Vicuña". Carrer de la Marroquina s/n
Situat a la part posterior de l'edifici principal de l'escola. Camí de Vinateros 104. Metro Vinateros, sortida "Corregidor José de Pasamontes". Madrid.
Cost per persona: Preu dels 2 seminaris 70 € (60 per estudiants). Cost un seminari (matí o tarda) 50 €.
Inclou material gràfic, servei d'esmorzar i berenar.
PROGRAMA DEL CURS
INSCRIPCIONS AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.