FORMACIÓ: CURES MUSICALS PER AL BENESTAR EMOCIONAL AMB MUSICOTERÀPIA Autorealitzadora ® TALLER INTENSIU DE SELF-EXPERIENCE


Dissabte 6 i diumenge 7 juliol 2013.  Conduït per Conxa Trallero Flix, musicoterapeuta.

La Musicoteràpia Autorealitzadora ® (MTA) es basa en la capacitat creativa, que és inherent a tots els éssers humans, i que constitueix una via de superació de conflictes. La expressió musical facilita l'adquisició de destreses i habilitats que aporten un major grau d'autoconeixement, equilibri emocional, autorealització, tranquil · litat, pau interior i satisfacció. A partir de l'expressió espontània del ritme, la melodia i l'harmonia s'integren i equilibren els diferents aspectes de la persona, millorant així les relacions amb si mateixa
i amb el seu entorn.
La MTA és una eina molt útil per desenvolupar i millorar la gestió de les emocions i estats d'ànim per tal d'incrementar la intel · ligència emocional i aconseguir un benestar saludable. Així, en aquest Taller aprenem a reconèixer i expressar el que sentim, a donar i rebre cures per mitjà de la música i desenvolupem estratègies per fer front a les situacions d'ansietat i estrès, tan presents en les nostres vides.
El Taller és pràctic i vivencial. Cada persona va descobrint el seu "jo musical" i va construint i expressant la seva pròpia música, la que la caracteritza i la fa única. Per mitjà dels sons que va trobant en ella mateixa aprèn a reconèixer i exterioritzar els seus riqueses i a compartir-les amb el grup.

El Taller Cures Musicals pel Benestar Emocional està dirigit a aquelles persones que vulguin experimentar les possibilitats que ofereix la música per produir canvis emocionals positius i que estiguin interessades a adquirir recursos terapèutics per aplicar professionalment (musicoterapeutes, psicoterapeutes, docents, personal sanitari, etc.) o bé personalment en la seva vida quotidiana.

Conxa Trallero Flix, creadora del mètode Musicoteràpia Autorealitzadora ®, és Doctora en Ciències de l'Educació, Musicoterapeuta, Titulada Superior pel Conservatori de Música de Barcelona i professora titular de la Universitat de Barcelona, ​​del Departament de Didàctica de l'Expressió Musical i Corporal.
Des de 1990 condueix grups de musicoteràpia per al creixement personal i per a la superació de diversos problemes emocionals, entre els quals es troben l'ansietat i l'estrès. Es s'ocupa també de la formació de musicoterapeutes a través de tallers i seminaris. És autora dels llibres "El despertar de l'ésser Harmònic. Musicoteràpia autorealitzadora ", de Publicacions de l'Abadia de Montserrat i coautora de "Cures musicals per a cuidadors. Musicoteràpia Autorealitzadora per l'estrès assistencial ", d'Editorial Desclée de Brouwer.

Més informació a www.musicoterapia-autorrealizadora.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.