FORMACIÓ: Instituto MAP, curs d'estiu.


En aquesta vintè cinquena edició de l'Escola de Estiu, l'Institut Música Art i Procés es proposa revisar aquests anys de vivències i creixement tant en la pràctica clínica i educativa, com en la formació de professionals i en el enfortiment de la investigació.

Compartirem reflexions, experiències i continguts temàtics al voltant del que ha estat el nostre treball de aquests 25 anys: la Música i l'Art en educació i teràpia. En aquesta ocasió plantegem endinsar-nos en aplicacions i vivències que ens facin sentir i utilitzar la música des del cos, el ritme i la veu als instruments. A més aprofundirem en el treball musicoterapèutic en diferents àmbits i poblacions, amb tallers dirigits per reconeguts especialistes que mostraran l'ús de diferents tècniques i models de treball. En aquests 25 anys hem afavorit espais de exposició, reflexió i debat entre professionals, estudiants i interessats en aquest camp d'intervenció que és la Musicoteràpia, combinats amb trobades lúdiques de comunicació, de relació i intercanvi. Un any més us convidem a participar en aquest esdeveniment i construir entre tots un diàleg compartit i obert entre el passat, present i futur d'aquesta creixent, motivadora i creativa disciplina.

1 comentari:

  1. Joan!

    ¿Estás pensado ir? Nosotros seguramente lo hagamos como equipo. El que sí que no faltaré es el de Teruel. Este año lo realizarán sobre la Musicoterapia en Ed. Especial y va a estar muy bien gracias a las personas que van como ponentes. Ya te contaré.

    Un beso
    Carla

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.