ACTUALITAT: Presentació Llibre, Jordi A. Jauset

Presentació del llibre "Terapia de Sonido: ¿Ciencia o dogma?” que tindrà lloc el proper dia 6 de maig, 19.30h, en el centre ANTAR (Provenza, 240, Barcelona).

Dia 14 d'abril, 20.00h. FUNDACIÓ CASA DEL TIBET. Presentació oficial Ed Luciérnaga. Hi intervindran el Venerable Thubten Wangchen, director de la Fundació Casa del Tibet i Pedro Palao Pons, escriptor i periodista. C / Rosselló 181, BARCELONA.

Dia 4 de Maig, 19:30. EKKE. Alcalde Rovira Roure 41, LLEIDA.

Dia 6 de maig, 19.30h. ANTAR. C / Provença 240, BARCELONA.

Dia 11 de maig, 20.00h. Escoles Universitàries Gimbernat. Avda de la Generalitat 202-206. SANT CUGAT DEL VALLES.

Dia 18 de maig, 19.30h. EL CORTE ANGLÈS. Rambla del President Lluís Companys, 7. TARRAGONA.

SEMINARI: "PRINCIPIS FÍSICS BÀSICS DEL SO" Dirigit a tots els professionals de la salut i terapeutes que utilitzen el so com a eina sanadora i que desitgin un millor coneixement dels seus principis físics. Dates previstes: a triar entre el 16 de juliol i el 23 de juliol. A partir del mes de setembre es programaran més cursos. Objectiu: obtenir un coneixement físic del so per a la correcta aplicació en les pràctiques terapèutiques.
Programa:
- El so i els seus paràmetres físics (freqüència, període, harmònics, parcials)
- La percepció del so: el sistema auditiu i el cervell. Limitacions.
- Representació visual del so: l'espectre sonor i els sonogrames. Anàlisi en dues i tres dimensions. - Exemples i interpretació d'espectres sonors: bols de cristall de quars, bols tibetans, diapasons terapèutics, paisatges sonors, la veu, ...
- Curiositats:
o So analògic i digital
o Ones de llum i de so
o Vibracions no audibles

Grup: limitat a 10 assistents.
Horari: 09:30 - 14h AMPLIACIÓ OPCIONAL: "Pràctiques d'enregistrament i obtenció d'espectres de so".
Dates i horari: 16 de juliol i / o 23 de juliol, de 16.00-18.00
Grup: mínim de 5 assistents. És imprescindible que els assistents disposin d'un ordinador portàtil i el programari adequat.

Professor: Jordi A. Jauset. Professor i investigador de la Universitat Ramon Llull. Doctor en comunicació, enginyer i músic. Autor de "Música i neurociència: la musicoteràpia" (UOC, 2008), "La musicoteràpia" (UOC, 2009), "So, música i espiritualitat" (Gaia, 2010) i "Teràpia de so: ciència o dogma?" (Luciérnaga, 2011).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.