INTERVENCIÓ: Projecte Musicoteràpia Music Band (Banyoles)

Musicoteràpia Music Band es troba dins del projecte de Sòpuls Musicoteràpia i Dansa Moviment Teràpia Girona. El divendres 26 de Novembre a l’Auditori de l’Ateneu va actuar concert.
El grup va actuar en públic per primera vegada. Ens omple d’orgull haver-ho fet dins un marc tan bonic com el Festival Fem Curt que organitza Irregolare i dins un espai tan idoni com l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles.
L’experiència de tots els membres de la banda ha estat increïble i només ens queden paraules d’agraïment a tots els assistents al concert per donar-nos el caliu i el suport necessari perquè la nit del divendres fos una nit d’inclusió i normalització.
Una forta abraçada a en Cesc Freixas, gran músic i millor persona. Creiem que gent implicada amb la societat com ell, ajuden a fer del nostre entorn un entorn millor.
Agrair a Irregolare i el Festival Fem Curt de Banyoles per donar-nos l’oportunitat de mostrar la feina que dissabte rere dissabte realitzem a les sessions de MT i DMT.
Moltes gràcies a l’Ateneu per ajudar-nos a tirar endavant el projecte.
Una abraçada molt forta als músics que ens han ajudat a fer sonar les cançons, en David Juan a la guitarra, en Moi Camós al baix, l’Esteve Codony a la bateria i en Josep Picot a la trompeta. Tots ells han vingut a les sessions dels dissabtes, i als assajos, junts hem passat moments que de ben segur no oblidarem mai. Moltes gràcies per invertir part del vostre temps amb nosaltres. Una forta abraçada per en Marcel que no va poder tocar amb la banda perquè estava malalt. Harold, moltíssimes gràcies per les teves fotos, has retratat molt sensiblement instants inolbidables per tots nosaltres. Gràcies.

Les fotos del concert (Gràcies Harold):


Us passem un vídeo d'un tema que vam realitzar al concert, esperem que us agradi:


Una especial abraçada a en Cesk Freixas, gran músic i millor persona.


10 comentaris:

  1. Hola, ahir vaig participar en una experiència inoblidable amb el concert de Musicoteràpia Music Band. Felicitats a tothom pel treball ben fet i endavant, que això no ha fet més que començar.

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats a tots els que vàreu fer possible que uns pocs fòssim afortunats per observar-vos, per complaure un espectacle únic, d'un treball constant, minuciós i productiu tant per a unes persones que precisen de major atenció com per unes altres que l'heu administrada.
    felicitats de nou.
    un enorme reconeixement al mateix temps a un canta-autor que fora de qualsevol àmbit mediàtic s'incorporà a participar en unes jornades per a resaltar a un grup d'amics (compost per diversos professionals i diverses persones amb diverses dificultats) en un lloc especial.
    seguiu així noiets

    ResponElimina
  3. El 25 i 26 de Novembre vam estar treballant a l'Ateneu per realitzar el concert, que d'una manera molt especial vam realitzar el divendres 26 de Novembre.
    Per Sòpuls Musicoteràpia i Dansa Moviment Teràpia el concert és només un pas més del nostre treball inclusiu, ja que portem moltes setmanes treballant. Aquests dies han estat intensos i volem compartir amb tots vosaltres tot allò que va passar abans i després del concert!

    ResponElimina
  4. Endavant Sòpuls ànims en aquesta tasca tant altruista i necessària a la societat.

    Josep Monturiol Sanés

    ResponElimina
  5. Sens dubte, com a públic, va ser un experiència única que em va entusiasmar. Moltes felicitats als membres de la Musicoteràpia Music Band i també als professionals, monitors i músics que de forma desinteressada dediquen part del seu temps, esforços i compromís a aquesta tasca tan exigent.

    Enhorabona!

    C. Angelats

    ResponElimina
  6. Ens va agradar molt es va veure un esforç i un treball excepcional i l´ilusió que aquestes persones tan especials tenien. Verdederament és una opinió molt sincera, va ser molt emotiu.

    Felicitats.

    Miquel Fontbernat i Mª Dolors Mach

    ResponElimina
  7. Felicitats a tots els integrants de la Musicoteràpia Music Band! Va ser una gran experiència poder ser testimoni el gran treball que esteu fent.

    ResponElimina
  8. Hola, reitero tot el dit fins ara. Jo estimo molt un dels nois que va participar en el concert. És emocionant veure'l tan content. Divendres, ell juntament amb tots els altres es van sentir "protagonistes".
    El concert va estar molt i molt bé, ens van fer vibrar i vam poder compartir les seves emocions.
    MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUE HO HEU FET POSSIBLE.

    ResponElimina
  9. Vaig entrar al concert il.lusionada per coneixer el treball que el meu fill va iniciar fa dos mesos. Vaig sortir contenta, agraida, sorpresa pel treball de fons que s'intueix en el que havia vist, feliç per la sort que ha tingut el meu fill de trobar-se en el seu camí persones com en Joan, en Jordi i la Mariona. Conec projectes anomenats inclusors, de cor us asseguro que el vostre no tant sols "llueix" el nom sinó que és una realitat, és veritat. Felicito a l'Ateneu de Banyoles per la seva col.laboració. Vull remarcar els musics que han format part del conjunt on toca el meu fill i els seus companys amb DI. David, Moi, Juan, Esteve i Josep un plaer veureus tocar. Al Cesc per la seva capacitat de compartir i ser un model del que és la solidaritat. Poder viure aquells moments entre persones de totes les edats ha estat un regal. Us desitjo que no perdeu mai la capacitat d'il.lusionar-vos i la valentia per demostrar que les utopies es fan realitat en el quotidià, en aquest dia a dia silenciós que va penetrant en la nostra societat poc a poc i sense estridencies i propagandes inutils.
    Montse

    ResponElimina
  10. Estic molt agrait a tothom que ens ha deixat la seva opinió al blog, la gent que pel carrer et diu amb un somriure que bonic va ser el concert...
    Bé, des de que vam fer el concert només tinc paraules d'agraiment a tothom que ha fet possible viure l'experiència, ja que per a mi va ser un moment molt especial com a musicoterapeuta i poder-ho compartir amb tanta gent i la resposta que aquesta va tenir, no tinc paraules.
    Només dir que seguirem treballant, gaudint i vivint les sessions que fem els dissabtes al matí com vam viure els instants del concert. Treballant per una inclusió musical i social.

    Joan Fontbernat Mach
    Musicoterapeuta de Sòpuls Musicoteràpia i Dansa Moviment Teràpia Girona.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.