SOCIAL: L’Hospital Sant Joan de Déu engega una campanya de micromecenatge per millorar la seva unitat de cures pal·liatives

L’Hospital Sant Joan de Déu ha posat en marxa una campanya per captar fons a través del micromecenatge per millorar la seva Unitat de Cures Pal.liatives, la primera que es va constituir a Espanya per infants el 1991. La primera acció de la campanya és la venda del llibre “Seguirem vivint” (Ara llibres, 2015), de l’Elisabet Pedrosa, que és el testimoni lluminós, emotiu i transformador de la mort, ara fa un any, de la seva filla Gina. 


 La Unitat de cures pal·liatives és un recurs de l’hospital per tenir cura d’aquells infants, i de les seves famílies, que pateixen malalties en que l’expectativa de vida no arriba a l’edat adulta. La Unitat ofereix una atenció integral adaptada en tot moment a la seva situació i en el decurs de tot el seu procés evolutiu. 

 Aquesta atenció integral compren la dimensió física, emocional, social i espiritual amb disponibilitat les 24 hores i 365 dies a l’any. El seu objectiu és que el nen tingui la millor qualitat de vida possible i que la família tingui el recolzament que necessita en tot moment. Per això, els professionals estan al seu costat tant a l’hospital com a casa. 

 El creixement de l’hospital i l’atenció a malalties molt més complexes en els darrers anys ha augmentat les necessitats d’aquest tipus d'assistència. En el moment actual es requereix un plantejament global del funcionament de la unitat i dels seus recursos per a poder seguir atenent més famílies amb la mateixa qualitat. 

 És per això, que l’Hospital Sant Joan de Déu ha engegat aquesta campanya amb l’objectiu de millorar l’atenció global dels pacients en el procés del final de la seva vida. Els fons recaptats serviran no només per ampliar l’equip de professionals de la unitat, sinó també per millorar l’atenció al dol, per fer més formació, per oferir a les famílies una web de suport i per ajudar a crear una xarxa de Cures Pal·liatives a Catalunya. 

 Trobareu més informació de la campanya a la web de micromecenantge de Sant Joan de Déu Implica-t 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.