FORMACIÓ: Èxit de participació a la primera “Àgora de Musicoterapeutes” de l’ACMT, a Tarragona

Un recull d’experiències personals i professionals és el que ens vam emportar el passat dia 18 de gener els musicoterapeutes que vam assistir a la 1a. Àgora de Musicoterapeutes de l’Associació Catalana de Musicoteràpia, a Tarragona. Si més no, emocions i il.lusió són el que reflecteix la fotografia  de família!
Musicoterapeutes de Tortosa, Hospitalet de l’Infant, Vallmoll, Vilafranca del Penedès, Vilarodona i Tarragona ciutat, més els que van acostar-s’hi de Barcelona i rodalies, aplegats a l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona, amb un objectiu en comú: promoure la Musicoteràpia, parlar-ne i conèixer-nos tots plegats!
Vam compartir anècdotes de la nostra pràctica professional de l’àmbit Comunitari (presons i maltractament) fins a l’àmbit Institucionalitzat (salut mental i geriatria) passant per les malalties Neurodegeneratives, la musicoteràpia educativa i preventiva en Infants, les Paràl·lisi, la investigació amb pacients amb diferents afectacions, el model Bonny GIM, i la musicoteràpia dins de l’àmbit de la Psicologia. Èxit de participació, èxit en compartir el nostre treball els uns amb els altres i èxit, també, en la gestació de la propera trobada el mes d’Abril.
Vull agraïr al Carles Cepero , Director de l’IMET, la seva voluntat perquè les Àgores de MT a Tarragona es puguin seguir celebrant  periòdicament allí i un agraïment especial a l’Àngels Torras la idea original de les Àgores de MT i la seva empenta en treballar perquè es poguessin realitzar algun dia.
Les meves últimes paraules són per agraïr a tots l’assistència, també a la Junta directiva de l’ACMT, a la convocatòria tot i el mal temps que feia. Amb la unió de tots farem més força per seguir endavant amb la nostra professió: la MUSICOTERÀPIA
Fins la propera ÀGORA!
Montse Navarro i Nogués, vocal de la junta, delegada de Tarragona de l’ACMT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.