INTERVENCIÓ: Jornada capacitats per la dansa


El projecte Boomerang s’ha consolidat com un referent d’espai d’oci en un context musical inexistent a Girona, adreçat a persones amb DI o altres diversitats funcionals i obert a públic general.       

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa el BOOMERANG col·labora amb l'associació MIRA, CAPACITATS PER LA DANSA i DESING FOR TAKE AWAY en aquesta ocasió es celebrarà la 3a JORNADA DE DANSA INTEGRADA.  

La Jornada que enguany arriba a la tercera edició busca acostar la dansa integrada a tothom i donar oportunitat a ballarins de mostrar el seu treball davant un públic. Aquest any el format és una trobada de diferents escoles que vulguin presentar els seus grups de dansa integrada. 


El projecte BOOMERANG que s'ha consolidat com un referent d’espai d’oci en un context musical inexistent a Girona per les persones amb DI o altres diversitats funcionals, ha incorporat a la seva imatge la tipografia Anna (Beta). Aquesta tipografia està feta per Anna Vives, una noia amb la Síndrome de Down, que ha creat la seva pròpia tipografia de lletra disponible per escriure en qualsevol suport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.