MUSICOTERÀPIA Autorealitzadora TALLER INTENSIU DE SELF-EXPERIENCE

DATA: Dissabte, març 16, 2013 
La Musicoteràpia Autorealitzadora (MTA) part de la capacitat creativa, que és inherent a tots els éssers humans, i que constitueix una via de superació de conflictes. L'expressió musical facilita l'adquisició de destreses i habilitats que aporten un major grau de autoconeixement, equilibri emocional, autorealització, tranquil · litat, pau interior i satisfacció. A partir de l'expressió espontània del ritme, la melodia i l'harmonia s'integren i equilibren els diferents aspectes de la persona millorant així les relacions amb si mateixa i amb el seu entorn.

El Taller és pràctic i vivencial. Cada persona va descobrint el seu "jo musical" i va construint i expressant la seva pròpia música, la que la caracteritza i la fa única. A través dels sons que va trobant en ella mateixa, aprèn a reconèixer i exterioritzar els seus riqueses i a compartir-les amb el grup.La MTA és una eina molt útil per desenvolupar i millorar la gestió de les emocions i estats d'ànim per tal d'aconseguir un saludable benestar. Així, en aquest Taller aprenem a donar i rebre cures per mitjà de la música i desenvolupem estratègies per fer front a la ansietat i l'estrès, tan presents en les nostres vides.El Taller Cures Musicals pel Benestar Emocional està dirigit a aquelles persones que desitgin experimentar les possibilitats que ofereix la música per provocar canvis anímics positius i que estiguin interessades a adquirir recursos terapèutics per aplicar professionalment (musicoterapeutes, docents, personal sanitari, etc.) o bé personalment en la seva vida quotidiana. 
PROFESSIONAL: 
Conxa Trallero Flix, creadora del mètode Musicoteràpia Autorealitzadora ®, és Doctora en Ciències de l'Educació, Musicoterapeuta, Titulada Superior pel Conservatori de Música de Barcelona i Professora titular de la Universitat de Barcelona, ​​del Departament de Didàctica de l'Expressió Musical i Corporal.Des de 1990 condueix grups de musicoteràpia per al creixement personal i per a la superació de diversos problemes emocionals, entre els quals es troben l'ansietat i l'estrès. Es s'ocupa també de la formació de musicoterapeutes a través de tallers i seminaris. És autora dels llibres "El despertar de l'ésser Harmònic. Musicoteràpia autorealitzadora ", de Publicacions de l'Abadia de Montserrat i coautora de "Cures musicals per a cuidadors.Musicoteràpia Autorealitzadora per l'estrès assistencial ", d'Editorial Desclée de Brouwer. 
www.musicoterapia-autorrealizadora.net

ASPECTES QUE TREBALLEN AL TALLER- Percepció dels sons que ens envolten i del silenci.- Consciència del cos: respiració, ritme intern, moviment.- Ritme i percussió: contacte amb l'energia i la vitalitat. Terra, arrelament i seguretat.- Maneig creatiu i terapèutic dels instruments musicals.- Descobriment de la veu natural: exploració de les seves possibilitats terapèutiques. El cantespontani i la melodia de les emocions.- Recerca i expressió de la pròpia música interior. Meditació vocal sonora.- L'expressió musical creativa com a reforç de l'autoestima i font de realitzaciópersonal.- Exteriorització musical d'afirmacions i carícies positives per afavorir les relacionsi el suport interpersonal.- Expressió emocional i comunicació grupal a través de la música i el cant per aconseguirbenestar emocional, equilibri, seguretat i harmonia.- Adquisició de recursos musicals terapèutics per situacions d'ansietat i estrès.
INFORMACIONS DEL TALLERData: dissabte 16 de març de 2013.Lloc de realització: taínos, Espai Sol i Lluna. C / Parlament 35, 08015Barcelona. Metro L3 Poble Sec i L2 Sant Antoni. www.tainos.esHorari: de 10 a 14h i de 16 a 20h.Preu: 80 € si es realitza la inscripció abans del 15 de febrer. 95 € si es realitzadesprés del 15 de febrer.Inscripció i informacions: Mail mta@musicoterapia-autorrealizadora.netMòbil 610.387.619.Observacions: Les places són limitades.Cal portar roba còmoda i uns mitjons. També, si es vol, es pot portaralgun instrument de percussió propi.S'expedirà certificat d'assistència de 8 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.