FORMACIÓ: TARDOR-HIVERN Centre Benenzon Catalunya

1.    Noves dates de Formació en el Model Benenzon de Musicoteràpia i Supervisió des de la visió MBMT:
 
2n Nivell MBMT 16 i 17 de febrer de 2013, Supervisió: divendres 15 de febrer de 2013

 3n Nivell MBMT 9 i 10 de març de 2013, Supervisió: 8 de març de 2013


2.    En acord amb el Centre Benenzon España i el Centre Benenzon Belgique, i en sintonia amb els temps que ens toca viure, el Centre Benenzon Catalunya baja un 20% els preus de les seves activitats.

 3.    Propera visita del Prof. Benenzon, juny 2013
                                                                                       i.   El professor Rolando O. Benenzon ens ha confirmat que els dies 13, 14 i 15 de juny 2013, hi serà al Centre Benenzon Catalunya, amb nosaltres i tots vosaltres (si voleu i podeu).
                                                                                     ii.   Per aquesta ocasió vol impartir el 6è Nivell de MBMT, dedicat al “joc de les perles, i el miral i la seva oscuritat”, nivell d’aprofundiment del Model que a diferència del 5è nivell, sobre aplicacions clíniques del Model, CAL TENIR UNS CONEIXEMENTS PREVIS (1r i 2n Nivell –part teòrica de la formació).

4.    Si bé tot just acabem d’impartir un nou primer nivell MBMT, tenim constància de persones que volen cursar-lo i que no han pogut fer-ho. Si esteu interessats/ades en tirar endavant un nou grup de primer que es pogués afegir al segon nivell, feu-nos-ho saber i si hi ha un mínim de participants el durem a terme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.