SÒPULS MUSICOTERÀPIA I DANSA MOVIMENT TERÀPIA rep el guardó de Banyolí de l’any.



El banyolí del conegut grup musical Els Amics de les Arts, Eduard Costa, va ser proclamat ahir a la nit Banyolí de l'Any. El premi a la trajectòria personal va ser per a Kitsch, un grup de rock fundat el 1985 a Banyoles. El premi a la millor iniciativa social es va concedir al projecte Musicoteràpia i  Dansa Moviment Teràpia de l'entitat Sòpuls. I, finalment, el premi a la millor iniciativa empresarial va ser per a l'empresa Vidresif, SA.
Volem recalcar que el projecte és de Musicoteràpia i Dansa Moviment Teràpia, ja que ahir a l’entrega de premis i posteriorment la premsa escrita han dit que el projecte és de Dansa Moviment Teràpia.
El projecte de Musicoteràpia i Dansa Moviment Teràpia ha estat pioner a la nostra comarca i encara ho fa més espacial ja que unir les dues disciplines com a únic projecte ens diferencia arreu de Catalunya.
Som conscients que el mèrit és de les famílies i usuaris que han participat i confiat amb nosaltres al llarg d’aquests 4 anys i mig. Agrair per l’ajuda rebuda a diverses administracions, fundacions, empreses i altres entitats de la comarca.
Per part nostra ens comprometem a continuar treballant per millorar la qualitat de les nostres accions però també demanem que, igual que fem nosaltres, les administracions i empreses de la comarca hi dediquin esforços al llarg de l’any.
Com tots sabeu, les polítiques de “retallades” han afectat especialment al col·lectiu amb el que treballem. És per això que estar presents a l’acte del Banyolí de l’any ens ha mostrat que encara queden recursos econòmics per actes com el que és s’ha fet i, evidentment, suposem que n’hi hauran per engegar els projectes socials que estan portant a terme moltes persones i entitats a Banyoles.
Esperem que tots estiguem a l’alçada que es mereix un col·lectiu com aquest.

2 comentaris:

  1. ¡¡Felicidades a todos Sòpuls!

    Este reconocimiento da, a parte de un reconocimiento merecido, un empujoncito a la ilusión y la motivación para seguir y seguir haciendo lo que mejor sabéis: hacer sonreír, hacer vibrar, hacer sonar, hacer mover, hacer expresar, hacer...vivir.

    Un abrazo muy fuerte!
    Carla

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats per la vostra feina i per aquest galardó ben merescut!!!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.