TALLERS: A l'Espai d'Expressió i Teràpia

Musicoteràpia Autorealitzadora ® (MTA) és un sistema que aplica lesqualitats terapèutiques de la música per millorar les capacitats creatives,expressives i de comunicació de les persones. És un mètode actiu i creatiu deteràpia a través de la música.La Musicoteràpia Autorealitzadora ® (MTA) proporciona una sèrie deeines i recursos per afrontar l'estrès, facilitant un espai seguron es poden manifestar i elaborar els conflictes, trobar el suport delgrup i descobrir i afirmar les pròpies potencialitats, en un clima de confiançai afecte. Per mitjà de l'expressió i improvisació rítmica, melòdica i harmònicas'equilibren els diferents aspectes de l'ésser humà, es relaxen les tensions, escalma l'angoixa i s'incrementa el sentiment de realització personal.
A través de l'MTA es pot obtenir un alt grau de satisfacció i gaudi, elsquals actuen com a compensació a les frustracions, proporcionant unasensació de plenitud i alegria que transforma l'estat energètic i anímic dela persona. La música provoca canvis molt positius en el nivell físic, emocionali mental, que contribueixen a disminuir el grau de fatiga i d'estrès al qualestem sotmesos la majoria de nosaltres, i molt especialment elsprofessionals assistencials.
El Taller de MTA és pràctic i vivencial. En ell es posen en pràcticaactivitats basades en la creació musical, a partir de l'experimentació delritme, el moviment, el cant i la improvisació vocal i instrumental, i esaprenen recursos i tècniques per a manejar i prevenir l'estrès personal i professional.
Conxa Trallero Flix, creadora del mètode Musicoteràpia Autorealitzadora ®, ésDoctora en Ciències de l'Educació, Musicoterapeuta, Titulada Superior pelConservatori de Música de Barcelona i Professora titular de la Universitat deBarcelona, ​​del Departament de Didàctica de l'Expressió Musical i Corporal.Des de 1990 condueix grups de musicoteràpia per al creixement personal i perla superació de diversos problemes emocionals, entre els quals destaquen laansietat i l'estrès.És autora dels llibres "El despertar de l'ésser harmònic. Musicoteràpiaautorealitzadora ", de Publicacions de l'Abadia de Montserrat i coautora de"Cures musicals per a cuidadors. Musicoteràpia Autorealitzadora per alestrès assistencial ", de Desclée de Brouwer.

Data: dissabte 18 febrer 2012 Lloc de realització: ESSER, Espai d'Expressió i teràpia. C /. Vistalegre 3, segon pis. SANTA COLOMA DE GRAMENET (Barcelona). Metro L1 i L9. http://esserespai.blogspot.com
Horari: de 10 a 14h i de 16 a 20h.
Preu: 80 €.
Inscripció i informacions: mta@musicoterapia-autorrealizadora.net Mòbil 610.387.619. Observacions: Les places són limitades. Cal portar roba còmoda, uns mitjons, una estoreta o manta per estirar-se i un coixí per seure al sòl. També, si es vol, pot portar-se algun instrument propi de percussió.

_________________________________________________________________________________

Curs "Musicoteràpia Autorealitzadora PER AL DESENVOLUPAMENT PERSONAL".
Nou grup de Self-Experience, tots els dijous des de l'1 de març fins el 14 de juny
Més informació a mta@musicoterapia-autorrealizadora.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.