TALLER: Cos, Veu i Música

Dissabte 19 de novembre, taller "Cos, Veu i Música" a Can Prim del Bosc (Crespià).



En aquest taller treballem la part física, l’emocional, la intel•lectual i l’espiritual a través de tres parts o blocs que són el moviment, la veu i la música.

En la primera part es treballa a nivell físic, mitjançant el moviment i la dansa combinat amb estiraments guiats o lliures.

En la segona i partint de la respiració es treballa la veu, amb exercicis que permetran a cadascú trobar la seva manera d’obrir-se. Mitjançant la improvització crearem ritmes, melodies i harmonies.

En l’última part fem música amb l’ajuda de tota mena d’instruments. Els jocs i els exercicis d’improvització ens permetran perdre la por a tocar, aprendre a escoltar el so i el silenci, a escoltar els altres i interactuar amb ells.

L’última part és una relaxació amb música en directe.

La finalitat dels tallers no és només aprendre música, sinó també utilitzar-la com a instrument per a l’obertura personal, per descobrir el potencial que hi ha en cadascun de nosaltres, per canalitzar emocions, vergonyes, pors..., per trascendir les nostres pròpies limitacions, potenciar l’autoestima i la confiança i també per riure, gaudir i passar-ho bé.

No cal tenir coneixements musicals ni de cap altre tipus per poder fer el taller.


Facilitador: Yago Delàs
Inscripcions i més informació: E-mail: nanody@gmail.com , Telèfon: 639016467

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.