Minuts de Musicoteràpia

El proper dimecres 13 de Juliol Minuts de Musicoteràpia estan preparant una festa per presentar-vos un parell de projectes en que la musicoteràpia intervé com a element afavoridor d’ una millor qualitat de vida.

Mitjançant aquest parell de projectes tres musicoterapeutes volen fer de la música una eina útil per persones que es troben en situació de sense sostre o a l’ altre projecte, es troben hospitalitzades.

En ambdós casos la música pot ser més que un element lúdic o amenitzant. Convençuts de que el recurs és efectiu en la millora de la vida de les persones us oferim l’ oportunitat d’ ajudar comprant una entrada per una festa en la que les breus presentacions aniran acompanyades de l’ element fonamental: la música.

A aquesta pàgina hi trobareu tota la informació relacionada amb l’ esdeveniment. Qui hi participa, en que consisitira la festa, quins son els musicoterapeutes que hi presenten els seus projectes i el més important: com ens podeu ajudar.

La musicoteràpia és una professió en expansió i els qui la practiquen necessiten el recolzament de persones que confien en la utilitat de la música més enllà d’ entretenir o facilitar la desconexió de la realitat. L’ objectiu dels “minuts de musicoteràpia” és precisament el de connectar amb la realitat, veure que hi pot aportar la música i facilitar l’ establiment de projectes per anar fent camí.

Aprofitant que és Juliol, estiu i que vé força de gust sortir una estona a escoltar bona música i solidaritzar-se amb una bona iniciativa us esperem el proper 13 de Juliol a les 21:30 a la Sala Luz de Gas ( Muntaner 246 Barcelona).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.