FORMACIÓ: Biomúsica i Recursos musicals en Musicoteràpia

Biomúsica 26 de FEBRER de 2011
Impartit per: Alicia Barauskas (Argentina)
Professora de Biomúsica i Musicoteràpia Evolutiva

Objectius
Conèixer els fonaments de la teoria de Biomúsica. Conèixer i practicar els primers exercicis i experiències.
Conèixer algunes tècniques per a la integració del grup.
Continguts
Els tipus de Musicoteràpia. Ubicació de la BM en aquest esquema. Els fonaments de la BM. El circuit de bioenergia. El concepte d'evolució. La formació dels nusos de conflictes, com ens afecta i la seva possible resolució.
Les bases del Camp Visual Intern. Zones de somatització. Temps i espai, les variants personals segons l'estat de consciència. La importància de l'activitat lúdica.
LLOC: CMTB "La casa de Pepe i Alvaro", plaça Joaquim Pena, 2 les Tres Torres, Barcelona HORARI: 10:00 -14:00 hi 16:00-20:00 h.

PREU: fins l'1 de febrer : 80 € des del 2 de Febrer: 95 € Socis de la ACMT i Alumnes de Musicoteràpia: 75 €

Recursos Musicals per a la Valoració i Intervenció en Musicoterapia. 26 de MARÇ de 2011
Impartit per:
Montserrat López Merino (Galícia)
Músic i Musicoterapeuta
Objectius: Aportar un espai per a la pràctica musical on aprendre a manejar els recursos propis i estructures harmòniques bàsiques per a la intervenció en la sessió de musicoteràpia.
Analitzar o Acostar-se a una forma sistemàtica d'utilitzar els paràmetres de la música per a la valoració i evolució en el tractament de musicoteràpia. Comprendre la importància d'incloure la musicoteràpia dins dels centres d'ensenyament musical i com es justifica la seva presència.
Continguts: - TÈCNIQUES D'IMPROVISACIÓ EN MUSICOTERÀPIA. Estructures harmòniques per improvisar, relacionant-les amb les tècniques d'improvisació específiques de musicoteràpia. Pràctica, exemples i anàlisi de peces musicals. - ELS PARÀMETRES DE LA MÚSICA. Definició i justificació sistemàtica dels paràmetres de la música a la valoració i tractament en musicoteràpia (durada, pols, timbre, etc.) Pràctica i exemples instrumentals i vocals. Taula de registre dels paràmetres. - LA MUSICOTERÀPIA DINS DELS CENTRES D'ENSENYAMENT DE LA MÚSICA. La necessitat de la presència del professional de la musicoteràpia en espais específics de música. Igual que hi ha a qualsevol centre d'ensenyament psicòlegs i orientadors en els centres de música hauria d'existir un musicoterapeuta. Funcions que hauria de tenir el musicoterapeuta.
LLOC: CMTB "La casa pepe i Alvaro", plaça Joaquim Pena, 2 les Tres Torres, Barcelona HORARI: 10:00 -14:00 hi 16:00-20:00 h.

PREU: fins l'1 de març : 80 € des del 2 de Març: 95 € Socis de la ACMT i Alumnes de Musicoteràpia: 75 €
Organitza: CMTB - Centre de Musicoteràpia de Barcelona
En col laboració amb La Casa de Pepe i Alvaro (Fundació Cel Obert)
Més informació
http://http://www.cmtb.net/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.