MUSICOTERÀPIA A... Fundació Benezon (Buenos Aires / Madrid)

La Fundació Benenzon de Musicoteràpia té com a missió, millorar la qualitat de vida dels éssers humans i el seu ecosistema, a més desenvolupa projectes per portar benestar a la comunitat en el camp de la salut, de l'educació i de la integració en societat. Utilitzem els recursos no verbals per millorar la comunicació entre els éssers humans per a la integració de la societat.

El CBE, CENTRE BENENZON ESPANYA de musicoteràpia i teràpies no verbals, neix l'any 2003 per:
• Desenvolupar el coneixement, el debat científic i la pràctica de la Musicoteràpia, com a ciència i disciplina aplicada a la millora de la qualitat de vida de l'ésser humà.
• Desenvolupar el coneixement filosòfic, teòric, metodològic, tècnic i aplicatiu de l'obra del Prof Rolando O. Benenzon en el camp de la Musicoteràpia i de les Teràpies no Verbals.
Reconegut per la "Fundació de Musicoteràpia Prof Dr Benenzon per a la salut comunitària", en contacte directe i constant amb el Prof Benenzon per a la supervisió i la formació, el Centre es posa com a objectiu ser a Espanya un lloc obert a:

• Professionals i estudiants de les àrees de la salut, de l'educació, de la música i de la cultura que vulguin formar-se en el Model Benenzon de Musicoteràpia.
• Institucions, comunitats, grups i persones que vulguin conèixer i beneficiar-se dels recursos terapèutics de la Musicoteràpia.

e-mail: contacta@centrobenenzon.org.es
Web:
www.fundacionbenenzon.org www.centrobenenzon.org.es
Presidenta de la Associació: M° Diana Cappadozzi
C/Quevedo n 5, 1B - 28014 Madrid España
Tel 0034 914202208, 0034 914202208
Fax avisar a 0034 914202208, 0034 914202208

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.