INTERVENCIÓ: Musicoteràpia en pal·liatius

Entrevista a Carla Navarro i Mery Martínez són musicoterapeutes i atenen nens malalts, en cures pal·liatives. Treballen per l'associació 'Porque viven', que col·labora amb la unitat de cures pal·liatives de l'Hospital Niño Jesús de Madrid. Entrevista que em fa especial il·lusió ja que Carla, amiga i companya d'experiències és un gran persona i excel·lent professional.

FORMACIÓ: V CONGRÉS NACIONAL DE MUSICOTERÀPIA

El lema d'aquest pròxim Congrés espanyol 2014 és "Orquestrant la Musicoteràpia: Identitat, Cohesió i Integració" i la seva seu serà l'Escola Superior de Música de Barcelona (ESMUC), institució musical de prestigi nacional i internacional.
Des de la  identitat com a col•lectiu de musicoterapeutes, l'objectiu és potenciar i obrir una via cap a la cohesió professional en els diferents àmbits on treballen els professionals de la musicoteràpia per facilitar el reconeixement i integració d'aquesta professió a la nostra societat potenciant el treball interdisciplinari així com la creació de xarxes entre musicoterapeutes professionals.
Amb aquest fi, els participants en aquest congrés en podran escollir un o alguns dels àmbits on treballen actualment els professionals de la musicoteràpia: mèdic-hospitalari i socio sanitari, educació i comunitari. Tindran l'oportunitat d'aprofundir i ampliar coneixements amb experts dels diferents àmbits mitjançant comunicacions, tallers i taules rodones. I proposar elaborar uns protocols consensuats i cohesionats d'actuacions, recollir documents sobre les metodologies més adequades a cada àmbit per formalitzar i consolidar la nostra pràctica professional.
Podeu consultar més informació a: V CONGRÉS NACIONAL DE MUSICOTERÀPIA