FORMACIÓ: I JORNADA DE TEATRE I PSICOLOGIA

El 5 d'abril a Banyoles, tindrà lloc la primera Jornada de Teatre i Psicologia, dirigida a professionals, estudiants i interessats en l'àmbit de la psicologia, l'educació, la salut o el teatre. Amb ponents de tots dos mons, la Jornada de Teatre i Psicologia vol ser un espai de reflexió i debat sobre la utilitat del teatre com a eina d’intervenció psicològica.

T'adjuntem el programa, trobaràs més informació a la nostra web.

Inscripcions obertes a www.escenarisespecials.com
Organitza: Escenaris Especials i Ajuntament de Banyoles
Col·labora: Col·legi de Psicòlegs i UDG
Agraïments: Fundació Estany i Fundació Autisme Mascasadevall

TREBALLEM AMB XARXA...

IMPORTANT: Ets musicoterapeuta, vius a la província de GIRONA o comarques veïnes com OSONA, VALLÈS ORIENTAL, O NORD DEL MARESME?
Vols compartir experiències amb companys/es de professió? SIUSPLAU CONTACTA AMB L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE MUSICOTERÀPIA: acatmtp@gmail.com

FORMACIÓ: Fòrum de musicoterapeutes a Madrid

FÓRUM DE MUSICOTERAPEUTAS
Facebook
Twitter
Website
Email
Queridos amig@s:
 
Tan solo queda una semana  para el encuentro del 
Fórum de Musicoterapeutas que llevaremos a cabo el sábado 22 de febrero de 17 a 21h en la Escuela Afinarte

En esta ocasión vamos a contar con la participación de Marcos, un psicólogo cognitivo conductual de tercera que interrelacionará su disciplina con el trabajo musicoterapéutico. Habrá un espacio para la improvisación musical (donde cada uno puede traer su propio instrumento), un espacio para el debate, y presentación de trabajos.

 Un lugar de encuentro tanto para profesionales como estudiantes de Musicoterapia que deseen conocer la realidad de otros y compartir la suya propia. 
INSCRIPCIÓN PREVIA:

Para participar debes inscribirte mandando un email a espaciomusicoterapia@gmail.com e indicar si eres profesional o estudiante de musicoterapia. Así como si quieres presentar algún trabajo/debate/rol-playing o no.
Aportación:   10€
María Martínez-Gil                           Carla Navarro


No dudéis en contactar con nosotras para lo que necesites.

Estaremos
 enCantadas de ayudaros.
Muchas gracias por vuestro apoyo y difusión a todas aquellas personas que creáis puedan estar interesadas e el FÓRUM DE MUSICOTERAPEUTAS. 
¿DÓNDE ESTAMOS?
91 2504999
info@afinarte.es

Síguenos en las redes sociales:
Facebook
Twitter
Web
La escuela AfinArte está ubicada en un local comercial situado en la calle García Luna número 5, semiesquina con la calle Vinaroz, en el barrio de Prosperidad. A 50 metros del Auditorio Nacional de Música y a 100 metros del Metro de Madrid, estaciones Prosperidad o Cruz del Rayo.
Espacio Musicoterapia© 2014
All rights reserved.
www.espaciomusicoterapia.com

FORMACIÓ: Èxit de participació a la primera “Àgora de Musicoterapeutes” de l’ACMT, a Tarragona

Un recull d’experiències personals i professionals és el que ens vam emportar el passat dia 18 de gener els musicoterapeutes que vam assistir a la 1a. Àgora de Musicoterapeutes de l’Associació Catalana de Musicoteràpia, a Tarragona. Si més no, emocions i il.lusió són el que reflecteix la fotografia  de família!
Musicoterapeutes de Tortosa, Hospitalet de l’Infant, Vallmoll, Vilafranca del Penedès, Vilarodona i Tarragona ciutat, més els que van acostar-s’hi de Barcelona i rodalies, aplegats a l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona, amb un objectiu en comú: promoure la Musicoteràpia, parlar-ne i conèixer-nos tots plegats!
Vam compartir anècdotes de la nostra pràctica professional de l’àmbit Comunitari (presons i maltractament) fins a l’àmbit Institucionalitzat (salut mental i geriatria) passant per les malalties Neurodegeneratives, la musicoteràpia educativa i preventiva en Infants, les Paràl·lisi, la investigació amb pacients amb diferents afectacions, el model Bonny GIM, i la musicoteràpia dins de l’àmbit de la Psicologia. Èxit de participació, èxit en compartir el nostre treball els uns amb els altres i èxit, també, en la gestació de la propera trobada el mes d’Abril.
Vull agraïr al Carles Cepero , Director de l’IMET, la seva voluntat perquè les Àgores de MT a Tarragona es puguin seguir celebrant  periòdicament allí i un agraïment especial a l’Àngels Torras la idea original de les Àgores de MT i la seva empenta en treballar perquè es poguessin realitzar algun dia.
Les meves últimes paraules són per agraïr a tots l’assistència, també a la Junta directiva de l’ACMT, a la convocatòria tot i el mal temps que feia. Amb la unió de tots farem més força per seguir endavant amb la nostra professió: la MUSICOTERÀPIA
Fins la propera ÀGORA!
Montse Navarro i Nogués, vocal de la junta, delegada de Tarragona de l’ACMT

ASSAMBLEA DE SOCIS DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE MUSICOTERÀPIA i INAUGURACIÓ DE LA NOVA SEU SOCIAL.

Dissabte vinent, 15 de febrer, tindrà lloc a les 10h. del matí l'ASSEMBLEA ORDINÀRIA DE SOCIS DE l'ACMT, i que després, a les 12:30h. tindrà lloc la INAUGURACIÓ DE LA NOVA SEU SOCIAL, al carrer Erasme de Janer 8 de Barcelona (metro L2 Sant Antoni).
Donat que són dos esdeveniments molt rellevants per a la nostra entitat i que estem preparant amb molta il·lusió, esperem poder comptar amb la teva presència i el teu suport.

LA JUNTA