FORMACIÓ: Curs de Percussió Corporal a l'Ateneu Banyoles

DIDÀCTICA DE LA PERCUSSIÓ CORPORAL: MÈTODE BAPNE, NIVELL I
INTENSIU DE 30 HORES

Professor: Javier Romero Naranjo, Doctor en Musicologia, Màster en Etnomusicologia i professor de la Universitat d'Alacant
Horari: de 9 h a 14 h i de 15:30 h a 20:30 h. A l'Ateneu CMEM, Banyoles
Període: dimecres 28, dijous 29 i divendres 30 de desembre
Preu: 145 euros
Inscripció mínima i màxima
Aquesta activitat està reconeguda pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya el dia 3 d'octubre de 2011

En aquest curs, dirigit a professorat i persones interessades en l'educació musical i l'educació física, s'oferiran recursos didàctics centrats en la percussió corporal, tàctiques per reconèixer les qualitats rítmiques de l'alumnat, estratègies rítmiques de presentació i d'interacció en grup, aplicacions rítmiques amb objectes quotidians i una visió general de la percussió corporal i els timbres en diverses cultures. El curs està basat en el mètode BAPNE, creat pel mateix professor.





Si necessites més informació pots contactar amb la secretaria de l'Ateneu - CMEM de Banyoles 972 57 60 49, o al http://www.ateneu.banyoles.cat/cursosformatius_act.asp

Ens fa il·lusió informar-vos que es posa en funcionament el Bloc del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Banyoles, una eina de difusió que adrecem d'una forma especial a la comunitat educativa del municipi i a les persones interessades en l'educació.
Aquest bloc donarà continuïtat al que havia iniciat el Pla Educatiu d'Entorn Banyoles-Porqueres i ampliarà el seu contingut integrant totes aquelles notícies i activitats que es generin en el marc del treball conjunt entre el Servei d'Educació i la ciutat.
Els objectius del bloc són:
-Donar a conèixer d'una forma àgil i dinàmica les notícies i activitats educatives que es generin en el marc dels programes del Servei d'Educació.

-Crear un espai de participació on tothom qui ho vulgui pugui expressar la seva opinió, exposar els seus dubtes o manifestar les seves inquietuds.

-Compartir algun articles d'opinió, projecte o experiència interessant.

-Completar la funció informativa del web municipal incorporant informació sobre el dia a dia de l'educació al municipi.